A Huawei egy speciális tokot is kiad a P30-hoz

0

A Huawei weboldalán egy különleges tok bukkant fel a P30-hoz, amely nem csak a szokásos védelemért felel majd, hanem vezeték nélküli töltéssel is felruházza a készüléket, amelyet sokan hiányolhattak a bemutató után.

Párizsban mutatta be a Huawei a P30 szériát, amely újfent három variánst kapott. Ebből sokak számára a középső változat, azaz a P30 jelenti a sweet spotot, hiszen a nagy tesó hardverével rendelkezik, ám jóval kedvezőbb áron juthatunk hozzá. Maga a telefon ismét bitang jól mutat papírom, a részletekről ezen a linken olvashattok bővebben.

A sasszemű rajongók már a bemutatáskor kiszúrhatták, hogy míg a csúcsmodell rendelkezik a vezeték nélküli töltés képességével, addig ez sajnos a P30-ból kimaradt. Mivel mostanra ez már eléggé elterjedt és egyben közkedvelt funkciónak számít, így sokaknak fájó pont lehet. Szerencsére azonban a Huawei is így látja, ezért egy gyári tartozék segítségével orvosolható a hiány.

Ez nem más, mint egy tok, amelyet a P30-ra helyezve megkapjuk a Qi szabványú vezeték nélküli töltést. A tok egyébként eléggé látványos textúrával bír, és szerintünk kifejezetten jól mutat. Érdekes lehet még az is, hogy a tok alján egy mágnest helyeztek el, mely a Huawei által forgalmazott autóstartóhoz való kapcsolódást könnyíti meg.

Amíg a 30 Prónál 15W-os vezetéknélküli töltésről beszélhetünk, addig ez a tok 10W-os töltést tesz lehetővé a P30 esetében. A tok áráról és megjelenéséről egyelőre még nincs infó, az azonban mindenképpen dicséretes, hogy a Huawei megadja a lehetőséget a funkció eléréséhez a P30 tulajok számára.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid