Megjelent az új Huawei Honor Watch Magic okosóra, és meglepően jó áron rendelhető

0

Ha sokallod a csúcskategóriás okosórák 100 ezer Ft körüli árát, akkor sem kell feltétlenül lemondanod a prémium kivitelről és hasznos funkciókról. Jó példa erre a Huawei új kütyüje, a Honor Watch Magic, ami AMOLED kijelzővel bír, van benne GPS-vevő, és az üzemideje is korrekt.

Honor Watch Magic egyik ékessége az 1,2 colos AMOLED érintőkijelző, ami 390×326 pixeles felbontásával kifejezetten szép képet biztosít, és ez egy hatalmas előny a készülék fő ellenfelének számító Amazfit Stratossal szemben. Az órán egyébként a Huawei saját rendszere fut, cserélhető a szíja, és vízálló az 5ATM szabvány szerint, vagyis nyugodtan használhatjuk akár úszás, strandolás közben is.

Dizájn tekintetében kétféle kiadás is készült, az egyik egy sportosabb, a mások pedig elegánsabb, de tudásban megegyezik a két verzió. Kompatibilisek Android készülékekkel és iPhone-okkal is, és nagyjából a szokásos okosórás funkciókat kapjuk, mint az értesítések kijelzése, illetve az aktivitásmérés. Jó hír, hogy van pulzusmérő és GPS is, illetve különböző sportmódok, tehát az aktív életet élők is nagy hasznát vehetik a Watch Magic-nek. Az üzemidő a gyári adatok szerint normál használattal 7 nap, folyamatos GPS-szel pedig 10 órát bír a készülék, ami teljesen korrekt.

Most pedig jöjjön egy igazán jó hír: a Honor Watch Magic-re kaptunk egy kis kedvezményt, a GVMagicHW kuponkóddal most 132,99 dolláros áron lehet megrendelni a GearVita oldalán. A vámmentes EU Priority Line szállítással így nagyjából 40.000 Ft-ból kijön az okosóra, ami egy kifejezetten jó ár érte. (Az akció a kicsit drágább ezüst verzióra is vonatkozik, de ez még csak előrendelhető.)

Neked hogy tetszik a Huawei új kütyüje?

Forrás: GearVita

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid