Európába is megérkezett a Nokia 7.1 ütősebb kiadása

0

A HMD Global az előző hónapban mutatta be a Nokia 7.1 készüléket, amelyben Qualcomm Snapdragon 636 lapkakészlet, valamint kiszereléstől függően 3 GB RAM és 32 GB belső tárhely vagy 4 GB RAM és 64 GB háttértár került. Európában eddig hivatalosan csak a kevésbé acélos kiadást lehetett megvenni, de ennek szerencsére vége.

A készülék már feltűnt bizonyos forgalmazók kínálatában, és hamarosan több régióban is elérhetővé válik. A Nokia 7.1 egyik legnagyobb erénye, hogy része az Android One programnak, így a tulajdonosok minden hónapban garantáltan megkapják az aktuális biztonsági frissítéseket. Persze azért a hátlapi 12, illetve 5 megapixeles kamerákat sem szabad temetni, hiszen Zeiss optikával rendelkeznek. A készülék rendkívül hatékony gyorstöltést is kapott, ami képes a telep 45 százalékát alig harminc perc alatt energiával kitölteni. A többi jellemző megismeréséért csekkoljátok korábbi cikkeinket a telefonról!

Amikor a mobilt előzetesen bemutatták a nagyérdemű számára, az ár 319 euró volt, ám ezt az összeget a 3/32 GB-os verzióért kellett kifizetni. A nagyobb tárhellyel és több RAM-mal rendelkező változat végül 349 eurós áron lett bejelentve, ám a cseheknél, ahol már előrendelhető a készülék, ennél valamivel kedvezőbb összegért lehet hazavinni a Nokia 7.1-et. Helyi pénzből átszámítva 330 eurós áron kapható a telefon 4+64 GB-os kiadása, ami 103 ezret jelent magyar forintban.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid