Milliók zsebében fog ott lapulni a DJI új kütyüje

0

A DJI valahogy mindig ráérez a felhasználói igényekre, és a most bemutatott Osmo Pocket tökéletes példa erre. Egy olyan 4K akciókameráról van szó, ami egybe van építve egy 3-tengelyű stabilizátorral, és az egész akkora, hogy simán elfér a zsebedben. Nagyon menő cucc lett, érdemes tovább olvasni.

Az egész kütyü mindössze 12,2 cm-es, és 116 grammot nyom, tehát valóban igen egyszerű zsebre tenni, nem is beszélve arról, hogy még egy kijelző is ráfért, amin rögtön visszanézhetjük a felvételeket.

A kis méret persze a legtöbbször kompromisszumokkal jár, de nem a DJI esetében. A szerkezet egy 1/2.3 colos kameraszenzorral bír (1.55μm-es pixelek), ami 80 fokos látószögű, és gyönyörű 4K felvételeket készít akár 60 fps-sel, fotózni pedig 12 MP felbontásban lehet vele.

Egy töltéssel akár 140 percnyi 4K felvétel is lehetséges, ráadásul rengeteg király szoftveres extrát kapunk, mint az intelligens objektumkövetés, a 3×3-as panoráma (9 fotót készít a kütyü, és ezeket összerakja), a Motionlapse (olyan, mint a Timelapse, csak közben mozog a kamera), valamint az éjszakai felvétel (NightShot).

A vloggerek, kirándulók és nyaralók kedvenc kütyüje lehet majd a DJI Osmo Pocket, ami hamarosan meg is jelenik Európában 359 eurós áron (kb. 116.500 Ft). Ezért az összegért minőségi akciókamerát és gimbalt is kapunk egyben, minden eddiginél kompaktabb méretben.

Forrás: DJiI

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid