Még idén jöhet az első jack csatlakozó nélküli Samsung Galaxy mobil

0

Hamarosan megérkezik a Galaxy A széria legújabb tagja, az A8s, ami elsőként kaphatja meg a kijelzőbe épített előlapi kamerát. A legfrissebb hírek szerint azonban nem csak ebben lesz első a telefon.

Úgy néz ki, a Samsung valóban átállt arra, hogy a középkategóriában vezeti be a nagyobb újításokat, és az A8s több szempontból is úttörő lehet. A kijelzője bal felső sarkában lesz egy lyuk a kamerának, így kifejezetten vékony kávára számíthatunk notch nélkül. Emellett úgy tűnik, hogy ez lesz az első Galaxy mobil, amelyből kihagyja a Samsung a 3.5 mm-es jack csatlakozót.

Samsung Galaxy A8s koncepció (forrás: AllAboutSamsung.de)

A jack elhagyását leszámítva egyébként igen jónak ígérkezik a Galaxy A8s, hardveres téren például a Snapdragon 710-et kapjuk, ami egy kifejezetten erős és modern chip (és nem mellesleg itt kerül először Samsung telefonba). A lyukas kijelző 6,4 colos lehet, RAM-ból állítólag 6 GB kerül a mobilba, az akkumulátor pedig 3500 mAh-s lesz.

A Samsung Galaxy A8s-t már decemberben bemutatják, ha igazak a hírek, az európai megjelenésre viszont valószínűleg már csak jövőre kerül sor. Visszatérve kicsit a jack csatlakozóra, állítólag a Galaxy S10 modelleknél még megmarad a hagyományos audio kimenet, a Note 10-ről viszont már szinte biztosan hiányozni fog. Szép lassan tehát a Samsung is beáll a sorba.

Via PhoneArena, AllAboutSamsung.de

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid