Meghosszabbította a Cyber Monday leárazásokat a Geekbuying

0

Bár a Black Friday-nek és a Cyber Monday-nek már búcsút intettünk, szerencsére nem maradtunk akciók nélkül, a Geekbuying ugyanis folytatja a leárazásokat.

A Geekbuying promóciós főoldalán rengeteg termék érhető el akciósan, ráadásul a legtöbb kütyüre további kedvezményt kaphattok, amennyiben applikáción keresztül adjátok le a megrendelést. A teljes kínálat ezen a linken található.

Mivel a Kínából rendelt termékek idén már nem biztos, hogy megérkeznek, így érdemes az EU raktárakból nézelődni, hiszen ezeket a termékeket gyorsan megkapjátok, és semmilyen plusz költség nem terhel már titeket. Szerencsére erre is akad akció, itt főleg TV okosítókat és médialejátszókat találhattok.

Néhány extra kupon is elérhető, melyekkel tovább spórolhatunk. Ezeket jól nézzétek át, hiszen a kinézett termék árától függ, hogy melyiket érdemes felhasználni.

Kaptunk két privát kupont is, melyek lengyel raktárból vásárolt TV okosítókra vonatkoznak. A kuponokat lentebb találjátok, a kínálatot pedig itt tekinthettek meg.

  • 3.5 dollár kedvezmény 60 dollár feletti termék esetén a CPLXJPCQ kuponnal
  • 10 dollár kedvezmény 100 dollár feletti termék esetén a ZRWFGBQD kuponnal

Ha esetleg mobilt vásárolnátok a lengyel raktárból, akkor a FRIDAY2018ES kódot használjátok, amely 11 dolláros kedvezményt nyújt 100 dollár feletti rendelés esetén. A kínálatért katt ide.

Néhány termékspecifikus kupont is kaptunk:

Érdemes még szétnézni a külön Xiaomi termékeknek készített akciós oldalon is, hiszen itt kedvenc kínai gyártónk számos termékeit találjátok leárazva. A teljes kínálat ezen az oldalon elérhető.

A végére pedig maradt még egy oldal, ahová szintén a Cyber Monday legjobb ajánlatai kerültek csoportosítva, ráadásul itt olyan termékek szerepelnek, amelyek EU raktárról elérhetőek. Részletekért katt ide.

Jó vásárlást kívánunk!

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid