Fotókon a Google Pixel 3 Lite

0

Rendszeres olvasóink számára nem újdonság a hír, hogy a Google szeretne egy olcsóbb Pixel mobillal előrukkolni, amiről már kiderült néhány dolog, sőt, még képet is láthattunk róla. Most újabb fotók kerültek nyilvánosságra, melyeken más modellek mellett feszít a Google Pixel 3 Lite, így a méreteket illetően is pontosabb képet alkothatunk a telefonról.

A keresőóriás mobilja 5.56 colos képernyőt kaphat, méreteit tekintve valamivel kisebb lesz, mint az eredeti Pixel, inkább az iPhone XR-hez lesz hasonló. Maga a megjelenítő IPS LCD panelre épül, 18.5:9 képaránnyal, valamint 2220×1080 képpontos felbontással rendelkezik.

Pixel és Pixel 3 Lite

A Pixel telefonok harmadik generációjánál AMOLED technológiát alkalmaztak, de valahol spórolni kell egy “Lite” modell esetében.

Apple iPhone XR és Pixel 3 Lite

A Google Pixel 3 Lite belsejében Snapdragon 670 lapkakészlet végzi majd a számításokat 4 GB RAM-mal karöltve, ezen felül lesz egy utólag nem bővíthető 32 GB-os belső tárhely is. Hogy valami jót is mondjunk, a kamerakészlet teljes egészében a Pixel 3 mobilokról lesz átemelve, és a 3.5 mm-es jack aljzatról sem kell lemondanunk. No és persze ott lesz a jóval kedvezőbb árcédula is.

iPhone XS, Pixel 3 Lite és iPhone XR

Egyelőre nem tudni, mikor debütálhat a Google Pixel 3 mobilok középkategóriás kiadása, de mivel az évnek lassan vége van, esélyes egy 2019 eleji bemutató. Talán a Las Vegas városában tartandó Consumer Electronics Show adhat keretet a Pixel 3 Lite belépőjének.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid