Brutálisnak ígérkezik a OnePlus 6T McLaren kiadása

0

A OnePlus híres arról, hogy különböző cégekkel partneri kapcsolatra lép, aztán ezekből a kollaborációkból limitált szériás okostelefonok keletkeznek. Ha emlékeztek, volt már Csillagok Háborúja és Bosszúállók témájú OnePlus mobil is a múltban, most pedig a McLaren Racinggel kötött szövetséget a telefongyártó egy újabb különlegesség megalkotásához.

December 11-én lesz egy bejelentés a McLaren Technology Centre épületében, Woking angliai városában. Egy nappal később Mumbai-ban lesz egy hasonló rendezvény, vélhetően ezeken az alkalmakon leplezik le az újdonságot. Bár hivatalos részleteket még nem tudni, a hírek szerint a speciális kiadás nem kevesebb, mint 10 GB RAM-ot kap, a belső tárhelye pedig 256 GB-os lesz (jelenleg nem is igazán van ilyen készülék a piacon).

Peter Lau, a kínai vállalat alapítója úgy nyilatkozott, hogy mindkét cég azzal az óriási álommal jött létre, hogy valami különlegeset alkosson. Közös munkájuk eredménye pedig az innováció méltó testamentuma lesz, és egyben tiszteletadás a sebességnek. Zak Brown szerint a OnePlus és a McLaren olyan közös értékeken osztozik, mint az erő és a gyorsaság.

A limitált szériás OnePlus 6T valószínűleg egy színátmenetes narancssárga burkolatot fog kapni, ahhoz hasonlót, mint amit Bruce McLaren vezetett Monte Carlo utcáin az 1966-os Monaco Grand Prix versenyen. Egyelőre többet nem tudni, a várható árazás is egy rejtély, bár valószínűleg meg fogják kérni a különlegesség árát.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid