A Huawei Mate 40 és a Mate 40 Pro is hajlított kijelzőt kaphat

0

Újabb érdekes részletek derültek ki a Huawei Mate 40 mobilokról, ezek közül ez egyik, hogy ezúttal az alap modell is megkaphatja a hajlított kijelzőt. Ennek persze valószínűleg nem mindenki örül majd.

A hajlított kijelzők már messze nem számítanak annyira menőnek, mint amikor bekerültek a köztudatba a Galaxy S6 edge révén, sőt, manapság már sokan kifejezetten a lapos paneleket keresik, mert kevésbé sérülékenyek. Persze a legjobb az, ha megvan a választás lehetősége, és a Huawei figyelt is erre az elmúlt években. Az csúcsmobilok esetében általában az alap modellek lapos, míg a Pro verziók hajlított kijelzővel érkeztek. A Mate 40 széria esetében azonban úgy néz ki, változtat ezen a gyártó.

Nemrég került nyilvánosságra egy állítólagos fotó a normál Mate 40 kijelzővédő üvegjéről, amelyen jól látszik, hogy egy ívelt megoldásról van szó. Úgy néz ki tehát, hogy eltűnik a lapos kijelzős opció, egyedül a középkategóriás Lite modell kap majd hagyományos panelt.

A Huawei Mate 40 mobilok bemutatója ősszel várható, valószínűleg októberben, és több szempontból is úttörő készülékekre számíthatunk. Egyrészt ezeken debütál majd az új MIUI 11 felület, másrészt ezek kapják meg elsőként a Huawei legmodernebb, 5 nm-es hardverét, ami Kirin 1000 vagy Kirin 1020 néven jöhet. A fő kamera egyes jelentések szerint ezúttal már 108 MP-es lesz, de a Google-szolgáltatásokról továbbra is le kell majd mondani a tulajoknak.

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid