Tesztelték a Samsung Galaxy S20 Lite-ot

0

Korábban már írtunk róla, hogy a Samsung a boszorkánykonyhájában egy Galaxy S10 Lite utódon dolgozik. Az eddigiek alapján Samsung Galaxy S20 Lite néven forgalomba kerülő okostelefon valamikor októberben debütálhat. Valaki nemrégiben a Geekbench szintetikus tesztalkalmazást használta arra, hogy megmérje, mire is képes a készülék belsejében dolgozó vas.

A közelmúltban szárnyra kapott szóbeszédek szerint a Galaxy S20 Lite belsejében Snapdragon 865 lapkakészlet végzi majd a számításokat, és ezeket a pletykákat megerősíteni látszik az itt látható teszteredmény is. Ami a szoftveres oldalt illeti, a mobilon a gyártó saját fejlesztésű One UI 2.5 interfésze futott Android 10 alapokon. A felsőkategóriás lapkakészlet mellett pedig 6 GB RAM teljesített szolgálatot a tesztelésre kiküldött prototípus belsejében.

A letesztelt készülék az SM-G781B modellszámot viseli, ami egybecseng a SamMobile korábbi jelentésével. Sajnos a Geekbench a telefon hardveres teljesítményén túl nem mér más egyebet, így a további specifikációkat illetően sem biztosít számunkra semmilyen információt. Mindenesetre arra számítunk, hogy a Samsung Galaxy S20 Lite-ról fogunk még hallani a közeljövőben.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid