Friss hírek a Huawei Mate 9-ről

0

Alig pár hónapja dobta piacra a Huawei a Mate 8-at, de tudjátok milyen a tech média, rosszabbak vagyunk, mint a piaci kofák, és már azon agyal mindenki, milyen lesz a következő széria. A legújabb pletykák szerint több érdekes újításra is számíthatunk. 

A friss hírek Kínából erednek, és első körben a lapkáról esik szó, az értesülések szerint ugyanis egy házon belül fejlesztett Kirin 960 chipset kerül majd a Mate 9 burkolatának oltalmába. Ne is keresd a leírásokban, ezt a SoC-et még nem jelentették be hivatalosan.

Huawei Mate 8

Huawei Mate 8

A másik érdekesség, amit elhintettek a Mate 9 kapcsán, az a 20 megapixeles duál hátlapi kamera, melynek eredete nyilván a most bemutatott P9 széria tagjaiban található 12 megapixeles megoldásban gyökerezik. Aztán, hogy a Leicának milyen szerepe lesz, avagy nem lesz a megalkotásban, egyelőre nem tudni.

A telefonkészüléket valamikor később az idei év folyamán fedhetik fel, addig is kíváncsian várjuk a további részleteket.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid