Újfajta üzenetküldési lehetőség jöhet a Messengerre

0

Rengeteg újításról hallhattunk mostanában a Messengerrel kapcsolatban, és most egy újabb fejlesztésre derült fény az üzenetküldés kapcsán.

Twitteren tűnt fel néhány screenshot, amik arról tanúskodnak, hogy a Facebook olyan üzeneteket kíván bevezetni, amik egy idő után törlődnek. A képernyőképeken a Messenger iOS-es verziója látható, de minden bizonnyal Androidon is elérhető lesz a lehetőség.

Facebook-messenger-disappearing-messages-intervals

Beállíthatjuk majd, hogy mennyi idő után semmisüljenek meg az üzenetek, a következő opciók vannak: Soha, 1 perc, 15 perc, 1 óra, 4 óra és 1 nap. Persze ezek az új funkció megjelenéséig még változhatnak. Az időt az üzenet küldésétől számolja a rendszer, és nem függ attól, hogy a címzett elolvassa-e, vagy hogy mikor olvassa el.

Facebook-Messenger-disappearing-messages-2

Erről az egészről egyébként még semmilyen hivatalos információ nem érkezett, csak a kiszivárgott képernyőképek vannak. Egyelőre tesztelési fázisban lehet az újítás, és nem tudni, hogy mikor válik majd elérhetővé. Az viszont biztos, hogy többféle törekvés is van a csevegés biztonságosabbá tételére, hiszen arról is lehetett már hallani, hogy sok más alkalmazáshoz hasonlóan a Facebook is be akarja vezetni a végponti titkosítást. Ez annyit jelent, hogy a küldő és a fogadó félen kívül senki más nem tudja dekódolni az üzenetet.

forrás: @iOSAppChanges (Twitter), via AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid