Huawei P20, P20 Pro és P20 Lite magyar árak és megjelenés

0

Végre kiderültek a Huawei P20 modellek magyarországi árai, és a megjelenés részletei is ismertek már. A legerősebb modell meglepően korrekt árcédulát kapott más európai országokhoz képest.

A Huawei P20 Lite hazánkban 119.990 Ft-ba kerül majd, és a színválaszték Lagúna kék, Sakura rózsaszín és Éjfekete opciókból áll. A Huawei P20 ára 209.990 Ft lesz, és megvásárolhatjuk majd Éjfekete, Holdfény kék és Aranyló rózsaszín színekben.

A Huawei P20 Pro Európa többi részén 899 eurós áron nyit, ami átszámolva kb. 281 ezer Ft-ra jön ki, ám meglepő módon a magasabb ÁFA ellenére is kedvezőbb árat kapunk. A csúcsmodell nálunk 269.990 Ft-ba kerül majd. Ez persze így sem kevés, de egy elég durva készülékről van szó, amibe minden elérhető technológiát belezsúfolt a Huawei. A színválaszték a következőképpen alakul: Éjfekete, Holdfény kék és Alkonyat lila.

Mindhárom modell előrendelhető mindhárom hazai szolgáltatónál, illetve a kiskereskedelmi partnereknél március 30 és április 15 között ráadás kiegészítőkkel. A P20 és P20 Pro mellé 360 panoráma kamera, a P20 lite mellé sport Bluetooth fülhallgató jár. A készülékeket április 16-tól lehet átvenni, illetve ekkor kerül az új széria az üzletek polcaira is.

Forrás: Huawei

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid