Huawei P8 Lite – középsúlyú bajnok érkezett

0

A Huawei P8 mellett két másik készülék is bemutatásra került pár nappal ezelőtt, az egyik az igazán méretes kijelzővel szerelt P8 Max, míg a másik a P8 Lite, ami első blikkre egy megfizethető, középkategóriás ajánlatnak látszik. 

A P8 Lite egy 5 hüvelykes HD felbontású kijelzőt kapott, és a P8-cal ellentétben szó sincs fémből készült unibody házról. A készülék belsejében egy házon belül fejlesztett Kirin 620 processzor ketyeg, amelyet 1.2 GHz-re skáláztak a Huawei mérnökei. A P8 Lite zavartalan működését 2 GB RAM szavatolja, fájljaink tárolására pedig egy 16 GB-os flash tárhely áll majd rendelkezésre, ami nem túl sok, de szerencsére ezt egy akár 128 GB-os microSD kártyával tovább bővíthetjük.

Huawei-P8-Lite-h1

A hátlapi kamera 13 megapixeles és kéttónusú LED villanót kapott, míg az előlapi modul 5 megapixeles képek rögzítésére alkalmas. A telep mérete 2200 mAh, de a 143 x 70.6 x 7.7 mm-es dimenziókkal rendelkező készülék szerencsére így sem nyom többet 131 grammnál. A mobilon Android 5.0 Lollipop fut gyárilag, az elmaradhatatlan Emotion UI felület társaságában, amelyből a 3.1-es verzió található meg a P8 Lite fedélzetén. A megjelenés pontos dátuma és a várható ár egyelőre nem ismert, de utóbbi valószínűleg pénztárcabarát lesz.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid