Huawei P8 Max – új óriásmobil jöhet

0

Nemrég két állítólagos fotón tűnt fel a Huawei P8, amelyeken megcsodálhatjuk a kínai gyártó soron következő zászlóshajójának karcsú és prémium kiépítését. Az új képekkel együtt érkezett egy friss pletyka is, mely szerint a Huawei egy hatalmas, 6.8 colos kijelzővel szerelt változatot készít az új csúcsmobilból.

A szóbeszéd szerint a P8 egy igazán kecses készülék lesz, 0.5 mm-el vékonyabb házat kap majd, mint elődje, az Ascend P7. Ezek a fotók valamelyest meg is erősítik ezt az értesülést, persze biztosak majd csak az április közepén tartandó bemutató után lehetünk.

Állítólagos fotók a P8-ról

Állítólagos fotók a P8-ról

Szintén a képek forrásától, a kínai CNMOtól származik az az állítás, miszerint a P8-nak lesz egy nagyobb kijelzővel szerelt változata, amely a Huawei P8 Max nevet kapja majd. Konkrétumokkal nem szolgáltak, csupán annyit lehet tudni jóvoltukból, hogy a phablet kijelzőjének képátlója 6.8 hüvelyk lesz. A Huawei vezérigazgatója, Richard Yu korábban már kifejtette, mennyire nem tartja célszerűnek a QHD felbontású megjelenítőket, így a Full HD felbontás borítékolható, na nem mintha bármi baj volna egy 323 ppi képpontsűrűségű panellal. Hogy mi igaz a szóbeszédből egyelőre nem tudni, de ha valóban létezik ez a készülék, esélyes, hogy az áprilisi Huawei rendezvényen őt is felfedik majd a nagyérdemű előtt.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid