Áprilisban mutatják be a Huawei P8-at

0

Egy pár napja kiszivárgott néhány állítólagos fénykép a Huawei következő zászlóshajójáról, a P8-ról. A legfrissebb információk szerint a hasonló szóbeszédek tisztázására április 15-ig kell majd várni, ugyanis aznap fogja a cég felfedni a készüléket egy londoni rendezvényen. 

Az értesülések Jie Jinjintől származnak, ő a Huawei mobilos részlegének elnöke, aki még azt is hozzátette, hogy azért választottak európai helyszínt amerikai helyett, mert rengeteg felsőkategóriás készülékük talált gazdára az öreg kontinensen.

Mégis mit lehet tudni az új zászlóshajóról? Például azt, hogy a QHD felbontás felejtős, a cég inkább az üzemidőre fókuszálna a magas pixelszám helyett. Jinjin állítása szerint a vékony dizájn marad, de ez semmiképp nem megy az akkumulátor méretének rovására. A többit pedig már nagyjából eddig is lehetett sejteni: 1920×1080-as felbontás 5.2 hüvelyken, nyolcmagos Kirin 930 processzor – ez egy házon belüli megoldás -, 3 GB RAM, 13 megapixeles hátlapi kamera optikai képstabilizátorral és egy 2600 mAh-s telep.

A Huawei mobilos marketingigazgatója, Shao Yang azt is nyilvánosságra hozta, hogy a kínai vállalat továbbra sem tervez Windows Phone operációs rendszert futtató okostelefonokat gyártani, mert azok mind egyformák. Így nem lenne rá mód, hogy a Huawei ezen készülékeket a maga képére formálja, és azok nem tudnának kitűnni a piacon kapható többi termék közül. Ezzel szemben az Android esetében adott a lehetőség arra, hogy a gyártó saját egyedi jellemzőkkel ruházza fel a mobiljait, olyanokkal, amelyek más gyártók készülékeiben nincsenek meg.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid