Megjelent Magyarországon a Huawei P9

0

A mai naptól kezdve Magyarországon is kapható a Huawei dupla kamerás csúcsmobilja, a P9. Nézzük a legfontosabb tudnivalókat!

A Huawei e hónapban bemutatott prémium okostelefonja, a P9 mától Magyarországon is elérhető a vállalat kiskereskedelmi partnereinél (többek között: Media Markt, EDigital, Speedshop, BestByte, Euronics, Firstphone, Emag, Notebook.hu, Notebookspecialista, Mall.hu) ezüst és szürke színekben, aktív dual SIM-es verzióban 179 990 forint javasolt bruttó fogyasztói áron. A P9 a Huawei és az ikonikus fényképezőgép-gyártó, a Leica Camera AG együttműködésének első terméke, amelyre a vállalat a hazai piacon egyedülálló módon 3 év teljes körű gyártói garanciát, 3 hónap képernyő garanciát és 3 hónap csere garanciát kínál. Erről itt írtunk bővebben.

huawei-p9-01

A P9 a szolgáltatóknál single SIM-es változatban lesz elérhető: a Telekomnál 2016 május 2-tól ezüst és szürke színekben, a Vodafone-nál pedig május második hetétől szürke színben.

A szintén Londonban bemutatott Huawei P9 Plus single SIM-es verziója várhatóan 2016 júniustól kerül először hazai forgalomba a Telekomnál, ahol a készülék egy exkluzív ajánlat keretében 8 héttel hamarabb lesz megvásárolható. A P9 Plus szürke és arany színekben lesz elérhető, javasolt bruttó fogyasztói ára 259 990 forint.

A P9-et egyénként volt alkalmunk kipróbálni a készülék magyar bemutatója után, erről itt olvashatod el a beszámolónkat.

forrás: Huawei

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid