Képeken a dupla kamerás Honor V8

0

A készülő Honor V8 tett egy kört a kínai telekommunikációs hivatalnál, és szemlátomást megszerezte tanúsítványát, ami a Népköztársaság határain belüli forgalmazáshoz szükséges. A procedúra velejárója a készülék fotóinak és adatlapjának publikálása a TENAA weboldalán, aminek köszönhetően kicsit közelebbről is meg tudunk ismerkedni a duál hátlapi kamerás telefonnal. 

Igazából a készüléknek rögtön három változatát tesztelte a kínai hivatal, az egyik a KNT-AL10, a másik a KNT-TL10, az utolsó pedig a KNT-AL20 modellszámot viseli. Míg az első kettő csupán a színében tér el, addig a harmadik verzió jobb processzorerővel, szebb kijelzővel, és méretesebb belső tárhellyel rendelkezik.

Specifikációk tekintetében a két első mobil fel tud vonultatni egy 2.3 GHz-re skálázott nyolcmagos processzort (Kirin 950?), 5.7 colos Full HD megjelenítőt, 4 GB RAM-ot, és végül, de nem utolsósorban egy 32 GB-os háttértárat. A telefonokat egy 3400 milliamperórás telep látja el energiával.

honor v8

A kamerakiépítés kulcsfontosságú eleme a hátlapi 12 megapixeles ikerkamera, ami mellé még egy 8 megapixeles előlapi szenzort is csatarendbe állítanak a készülékek.

Míg a fotóapparátus megegyezik az összes telefonban, addig a KNT-AL20 belsejében egy 2.5 GHz nyolcmagos CPU dolgozik (Kirin 955?), megjelenítőjének felbontása QHD lesz, a belsejében lévő háttértár a duplájára nő, vagyis 64 GB-ot kínál majd ez a verzió. A telefonok 157.00 × 77.60 × 7.75 mm-es dimenziókkal, illetve 170 grammos tömeggel bírnak, és Android 6.0 Marshmallow rendszert futtatnak.

A színválaszték aranyból, ezüstből, valamint rózsaaranyból fog állni, az árat és az elérhetőséget pedig remélhetően a május 10-ei bemutatón közzéteszik a gyártó munkatársai.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid