A Huawei powerbankeket osztogatott az iPhone-okért sorbanállóknak

0

Hatalmasat trollkodott a Huawei az egyik Apple Store előtt várakozó iPhone-rajongókkal, akik az új modellekért álltak (vagy éppen feküdtek) sorban.

Az ötletes marketingakció Szigapúrban történt, ahol a legelvetemültebb Apple-fanok sorakoztak az új iPhone Xs modellekért, hogy az elsők között kaparinthassák meg a kiszemelt készüléket. A Huawei helyi kirendeltsége pedig erre reagálva kis csomagokat osztott szét a várakozók között.

Huawei staff were spotted giving out free powerbanks to Apple fans queueing overnight for the new iPhone Xs and Xs Max in front of the Apple Store along Orchard Road. Well played, Huawei!

Közzétette: tech360.tv – 2018. szeptember 20., csütörtök

Nagyjából 200 pakkot szórtak szét a kínai gyártó munkatársai, amelyekben 10.000 mAh-s SuperCharge külső aksik voltak. A csomagokon a következő felirat állt:

“Itt egy powerbank. Szükséged lesz rá.”

Kiváló trollkodás, és van is benne igazság, hiszen míg a Huawei brutális üzemidejű csúcsmobilokat ad ki (elég csak a Mate 10 Próra vagy a P20 Próra gondolni), addig az iPhone Xs akkumulátora például kisebb lett (2660 mAh), mint a tavalyi iPhone X-é. Persze az Apple ígéretei szerint így is javult az üzmidő, de továbbra is 1 napra lehet számítani erősebb használattal.

Egyébként nem ez az első ilyen trollkodás az új iPhone-ok kárára, a Huawei már beszólt néhányszor, és a Xiaomi is zseniálisat alkotott nemrég.

Forrás, Via Gizmochina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid