Lelombozóak lesznek a Razer Phone 2 specifikációi

0

Olvasóink számára nem titok, hogy október 10-én mutatják be a Razer Phone második generációját, amit egy egyszerű ráncfelvarrásnak tartanak a legtöbben. A legújabb hírek szerint a helyzet még a vártnál is rosszabb, így akik aktuális csúcshardverre vágynak, csalódhatnak a minden kétséget kizáróan lelombozónak tűnő Razer Phone 2 specifikációiban.

Friss benchmark információk arra engedtek következtetni, hogy a játékosoknak szánt okostelefon burkolata alatt nem az idei év csúcslapkáját fogjuk találni, helyette tavalyi hardvert pakolnak a mobilba. Az értesülések forrása az XDA Developers csapata, akik rátették a kezüket egy Google tanúsítványi dokumentumra, amiben az “aura” fedőnevű okosmobil Qualcomm Snapdragon 835 lapkával van listázva, 8 GB RAM és egy 2560×1440 pixeles kijelző mellett. Ez kb. olyan, mint a tavalyi Razer Phone. Ami még kiderült, hogy a készülék egy előretelepített Chroma applikációval érkezik, ez a Razer saját alkalmazása, billentyűzetek és egerek LED világítását szabályozza. Hogy aztán miként profitál majd ebből a Razer Phone 2, egyelőre fogalmunk sincs.

A készülék jellemzőit, valamint egy róla készült fotót a Razer maga küldte el a Google számára, szóval nagy a valószínűsége, hogy pontosak. Gondolom már szitkok tucatjai vannak születőben ajkaitokon, ám azért ebben az ürömben is akadhat némi öröm. Ha a következő Razer Phone belsejében tényleg Qualcomm Snapdragon 835 dolgozik, az azt is jelentheti egyúttal, hogy egy sokkal kedvezőbb árat kap a készülék. Az előd a debütálásakor 699 dollárba került.

Végül pár szót a kiszivárgott formatervről: igazából amit látunk, egyáltalán nem tűnik izgalmasnak, nincs szignifikáns változás a tavalyi dizájnhoz képest. Persze még előfordulhat, hogy a gamer cég meglep minket a telefon bemutatóján, így azt javasoljuk, mindenki várja ki a dolgok véget, hátha leesik az állunk október 10-én.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid