A Huawei több mobiljára is kiadta az Android 10 (EMUI 10) frissítést

0

A Huawei még szeptemberben indította el az EMUI 10-es béta programját, és viszonylag gyorsan sikerült is befejezni a fejlesztési munkálatokat, ugyanis máris megkapta néhány modell a friss, Android 10-re épülő rendszert.

Elsőként Kínában indultak el a frissítések, mostanra azonban Európában is elérhetővé vált az új rendszer a Mate 20, a Mate 20 Pro, a P30 és a P30 Pro mobilokra. A szoftver telepítéséhez nagyjából 4,5 GB-nyi adat letöltése szükséges, ezen is látszik, hogy elég jelentős frissítésről van szó. Egy teljesen megújult, letisztultabb felületet kapnak a tulajok, változnak az ikonok, fejlődik a sötét mód, illetve az Always On képernyő, és természetesen számos új funkció is van.

Fontos kiemelni azonban, hogy régiónként eltér a frissítés ideje, ha még nem kaptad meg, akkor várj türelemmel. Mivel már megindult Európában is a folyamat, nincs már messze, hogy minden felhasználó megkapja.

Érdekesség, hogy novemberre csak a P30 és a P30 Pro frissítése volt beígérve, a Mate 20, a Mate 20 Pro és a Mate 20X eredetileg decemberi dátumot kapott. A korábbi hivatalos ütemtervet itt találod.

Forrás: AndroidPolice

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid