Hubsan Zino 2+ bemutató – 4K drón akár 35 perces repülési idővel és 9 km hatótávval

0

Egy olyan drón, ami a szomszéd faluba átrepül, és onnan közvetít nekünk valós időben, egy vagyonba kerül, általában nem ússzuk meg félmillió alatt. A Hubsan Zino 2+ mégis ezt ígéri, ugyanis a készülék képes akár 9 km-es távolságból közvetíteni, miközben irányítható is marad. A 4K felvételek készítésének képessége és a majd 35 perces repülési idő pedig már csak hab a képzeletbeli tortán. Ismerkedtünk meg röviden ezzel a remek szerkezettel!

A Hubsan Zino 2+ drón két akkumulátorral most 729,99 dolláros áron rendelhető a Banggood webáruházából, ami magyar pénzre átszámítva nagyjából 230 ezer forintot jelent. Vámmentes szállítás: EU Priority Line. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Külső

A drón formaterve teljesen letisztult, itt nincsenek felesleges elemek, minden annak van alárendelve, hogy a masina a lehető leggyorsabban és legtovább tudja szelni az égi habokat. A készülék térbeli jellemzői 32,6 x 26 x 9,49 cm-esek, mérlegre helyezve pedig 929 grammot nyom.

A gépezet látványosan profi eszköz, akárcsak a mellé adott távirányító, ami telefon segítségével mutatja az előképet, ezen kívül minden más fontos, a drónnal kapcsolatos információt megtudhatunk a beépített megjelenítőjéről is.

Funkciók

Rengeteg mindent tud a gép, de ez nem is véletlen, hiszen egy valódi komoly szerkezettel van dolgunk. Nem véletlen tehát, hogy a mozgóképet 4K felbontásban képes felvenni, ráadásul 60 képkockával másodpercenként.

Hogy a környezeti hatások ne szólhassanak bele a felvételek minőségébe, a Sony gyártmányú kamera egy háromtengelyes gimbalra került, ezt egyébként le is lehet szerelni, ha úgy látjuk helyénvalónak.

A képrögzítő rendszer látószöge 80 fok, a kamera rekeszértéke f/2,2. az FPV (élőkép) átvitel pedig 1000 Mbps bitrátával történik. A készített képek és videók feldolgozását egy Ambarella H22 chip végzi.

Ha nem a vizuális teljesítményéről van szó, akkor érdemes megemlíteni, hogy a gép belsejében egy kefe nélküli elektromotor található, aminek akkora ereje van, hogy képes a drónt akar 72 km/óra sebességgel is reptetni. A legnagyobb magasság, amit a gépezet el tud érni, nagyjából 5000 méter.

Az irányíthatóság és a jelátvitel maximális távolsága 9 km, ami nem sűrűn fordul elő ebben az árkategóriában, de a pontos érték persze nagyban függ a környezettől. A Hubsan Zino 2+ saját beépített navigációs rendszerrel is bír, ami GLONASS műholdakat is támogat.

Üzemidő

A Hubsan Zino 2+ esetében egy nagyjából 35 perces repülési idővel lehet számítani, ezt a 3800 mAh kapacitású akkumulátor szavatolja, ami a felhasználó által bármikor, minimális erőfeszítéssel cserélhető. Vannak olyan csomagok, amikben több aksi és egy spéci töltő is van, nem akarunk senkit rábeszélni semmire, de nem teljesen butaság több telepet venni a géphez.

Az akku töltésére nagyjából két órát szükséges rászánni. A lítium-ion telepek tökéletesen működőképesek maradnak mínusz 10 és plusz 40 Celsius fok között.

A Hubsan Zino 2+ drón két akkumulátorral most 729,99 dolláros áron rendelhető a Banggood webáruházából, ami magyar pénzre átszámítva nagyjából 230 ezer forintot jelent. Vámmentes szállítás: EU Priority Line. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (35 euró vagy ~40 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Forrás: Banggood

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid