Lite verziót kaphat a Samsung Galaxy Fold

0

Ha jövőbe mutató telekommunikációs technológiákról beszélünk, vagy csak úgy általában az okostelefonok jövőjéről, akkor két fogalom juthat azonnal az eszünkbe: az 5G és a hajlítható kijelzők. Ezen technológiai újítások életképességét az határozza meg elsősorban, hogy mennyire hozzáférhetőek a nagyobb tömegek számára. A Samsung keményen dolgozik ezen, olyannyira, hogy az egyébként teljesen prémium kategóriás Samsung Galaxy Fold telefonoknak állítólag lesz egy Lite, vagyis valamivel megfizethetőbb változata is, és bár az ár így sem fogja a Redmi mobilok híveit elcsábítani, azért a szándék mindenképpen egy jó kezdetet jelent.

Friss értesülések szerint a Samsung fejleszt egy “Galaxy Fold Lite” készüléket, egyelőre jobb híján nevezzük így ezt a rejtélyes okostelefont, amelynek alapját a korábban már megismert, és hát igencsak borsos áron kapható, flexibilis kijelzővel ellátott mobil képezi.

Nyilván kell majd némi kompromisszumot kötni az olcsósított változat esetében, viszont így lehetővé válik a készülék 1100 dolláros ára, ami még mindig nem egy csekély összeg, de azért valamivel barátibb. Egyelőre szinte semmi biztosat nem tudni a Samsung Galaxy Fold Lite jellemzőit illetően, de nemrég készült egy érdekes renderkép, ami még messze nem nevezhető hivatalosnak.

A készülék állítólag megőrzi ugyanazt a képarányt, mint az elődje, és egy kamerája lesz elöl, hátul pedig kettő. A bennfentesek azt is állítják, az új Fold mobil kijelző körüli kerete valamivel vékonyabb lesz majd.

Bár a renderkép valódisága megkérdőjelezhető, mindenesetre nem tűnik egyáltalán lehetetlennek, hogy készül egy olcsóbb Samsung Galaxy Fold modell, amit kicsit már többen megengedhetnek majd maguknak.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid