Idegesítő hibákról panaszkodnak a Google Pixel 3 tulajdonosok

0

Nem akarunk negatívak lenni, de szinte nincs is olyan Google Pixel generáció, amivel ne lenne valami probléma, melyeket különböző fórumokon ingerült felhasználók lepleznének le. Volt már botrányos minőségű anyaghasználat, és rengeteg szoftveres bug, a legújabb hibák pedig igazán idegesítőek lehetnek, ha a telefon tulajdonosok tényleg nem túloznak. Ráadásul ezek a bajok nem is annyira újak…

Az első probléma, amivel foglalkozni fogunk, egyáltalán nem új keletű, ugyanis korábban már volt panasz a zümmögő és torzító hangszórókra az elődök esetében is. Balszerencsés főszereplőnk a Google Pixel 3 XL, a készüléket birtoklók számos helyen és módon tették közzé elégedetlenségüket a már említett hibával kapcsolatban. A tulajdonosok szerint bizonyos alkalmazások és frekvenciák esetében irritáló háttérzaj hallható. Más felhasználók hangtorzulásról számolnak be alacsony és magas hangerő mellett egyaránt.

A következő dolog, amiről sokan panaszkodnak, az a Pixel 3 és 3 XL RAM menedzsmentje, ugyanis számos érthetetlen dolgot produkál használat közben. Erről a hibáról nem csupán hétköznapi felhasználók, hanem a tech sajtó munkatársai is beszámoltak. Lényegében arról van szó, hogy bizonyos alkalmazások eltűnnek az operatív memóriából, mások bezárulnak, egyesek újraindulnak, de vannak olyan applikációk, amelyek használata magával vonja más alkalmazások bezárását. Egyesek arról számoltak be, hogy ez hatással van a kamera használatra, bár azt eddig pontosan nem részletezték, milyen módon.

Remélhetőleg a Google fülébe jutnak ezek a problémák, és mihamarabb elkezdenek rajtuk dolgozni. A hangszóróval kapcsolatos hibák egyébként már a tavalyi Pixel 2 és Pixel 2 XL készülékeket is érintették, akkor a gyártó sok esetben a mobilok cseréjével oldotta meg a gondot.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid