Idén érkezik az Asus ROG Phone utóda

0

Sokan úgy vélik, a kínai gyártók következő fontos hadszíntere a játékosoknak szánt okostelefonok szegmense lehet, ami tagadhatatlanul sokat lépett előre az elmúlt években, annak ellenére, hogy méltó címeknek egyelőre híján van a zöld robotos rendszer. No persze azért akadnak húzónevek, mint a PUBG és a Mobile Legends, vagy ott van a béta állapotban lévő Elder Scrolls: Blades. A játékos telefonok piacának egyik fontos résztvevője az Asus, ami még az idén új gamer mobillal fog minket meglepni.

A telefonos játék bármennyire is nem tetszik a PC-s és konzolos közösségnek, egyre inkább teret nyer, és a jövőben még inkább meg fogja határozni, miként is szórakozunk útközben, vagy akár otthon. Az iparágban hatalmas pénzek mozognak, és ebből nem akarnak kimaradni a gyártók sem, érthető módon. Az Asus mindig is központi alakja volt a gamer világnak, és a telefonos játékok, vagy jobban mondva a játékos telefonok birodalmában sem kerülhető meg a neve.

A DigiTimes értesülései szerint a ROG Phone következő generációja valamikor 2019 harmadik negyedévében fog debütálni. A kínai, szintén játékokkal foglalkozó Tencent szövetségre lépett az Asus-szal, hogy népszerűsítse az újdonságot az egyre gyarapodó mobiljátékos körökben. Az előző iterációt tekintve valószínűleg a lehető legerősebb és legaktuálisabb hardveres komponensekkel érkezhet a ROG Phone következő kiadása, és vélhetően az árát is ehhez mérten lövik be az Asus munkatársai.

Tavaly a ROG Phone 900 dolláros indulóáron kezdte karrierjét, formaterve egyértelmű gamer jegyeket mutatott, és számos külön beszerezhető, a mobilhoz csatlakoztatható kiegészítőt dobtak mellé piacra. A képernyő 90 Hz-es frissítési rátát kínált 1ms válaszidővel, így a telefon a legpörgősebb lövöldözős játékban is megállta a helyét.

Hamarosan újabb információk kerülhetnek napvilágra a ROG Phone második generációját illetően, ahogyan egyre közeledik a bemutató napja, és természetesen mi is igyekszünk majd mindenről beszámolni Nektek!

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid