Idén jön az első Dual Zeiss kamerás Nokia csúcsmobil

0

Nemrég beszámoltunk róla, hogy a Nokia telefonokért felelős HMD egy új, hosszú távú megállapodást kötött a Zeiss-szel, és most úgy néz ki, hogy ennek még idén megérkezik az első gyümölcse.

Idén még nem kaptunk valódi Nokia csúcsmobilt, de a pletykákban szerepel egy Nokia 8 és egy Nokia 9 is, amelyekről már elég sok hírt olvashattunk. Szóba került többek között a duál kamera és a Zeiss technológia is, de eddig ezt nem erősítette meg egyik fél sem. Most azonban a német vállalat egyik friss Twitter-bejegyzése egyértelműen lerántja a leplet arról, hogy egy Dual Zeiss kamerás megoldással készül a Nokia.

Ez az egész kísértetiesen hasonlít a Huawei és a Leica kapcsolatára, és talán pont ezért is hangsúlyozta ki a Nokia a sajtóközleményében, hogy nálunk a Zeiss nem csak a nevet adja majd, hanem a szenzort, az optikát és a képfeldolgozó szoftvert is, tehát teljes egészében részt vesz az ismert vállalat a kamera megalkotásában.

A szóban forgó Nokia csúcsmobilra (vagy csúcsmobilokra) valószínűleg már nem kell túlzottan sokat várni, minden bizonnyal még a nyáron (vagy legkésőbb szeptember elején) lehull a lepel az újdonságról.

via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid