Akár 10 millió darab is fogyhat az új Huawei csúcsmobilokból

0

A Huawei a minap mutatta be a Pura 70 szériát, amely a gyártó vadonatúj zászlóshajó okostelefonjait foglalja magában. A TechInsights elemzője, Sui Qian úgy véli, a gyártó idén több, mint 10 millió darabot adhat el ezekből a készülékekből, ha nem szembesül gyártási problémákkal, és az árazást is elfogadható szinten tartja.

Az elemző által publikált jóslat elsősorban a Pro, a Pro+ és az Ultra modellekre érvényes. Emellett azt állította, hogy a termékcsalád növelni fogja a Huawei értékesítési bevételeit, és nagy általánosságban is hozzájárul majd a gyártó növekedéséhez.

Huawei Pura 70 Ultra

Az új széria a Huawei Pura 70, a Pura 70 Pro, a Pura 70 Pro+ és a Pura 70 Ultra modellekből áll. Mindegyik újdonságot a Kirin 9010 lapkakészlet hajtja. Természetesen a legvagányabb és legérdekesebb készülék mind közül a Pura 70 Ultra, amely egy 50 megapixeles, 1 hüvelykes szenzorral szerelt, mozgó objektíves kamerával rendelkezik.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid