Idő előtt kiszivárgott fényképeken a Samsung Galaxy S6

4

A hivatalos bemutató előtt pár nappal kiszivárgott egy rakat fotó a Samsung Galaxy S6-ról. Már korábban is láthattunk képeket a készülékről, de a mostaniak minden eddiginél érdekesebbek.

Az egész az XDA-Developers fórumán történt, ahova egy bennfentes feltöltött pár fotót. Ezeken még buborékos fólia takarja a készülék nagy részét. Persze itt nem ér véget a történet.

Samsung_Galaxy_S6_Leak

Hamarosan érkezett egy újabb fotó, ez még tegnap este:

galaxy-s6-leak

Mára pedig rengeteg új képet töltött fel az illető, ezeken már szinte teljes egészében látszik a Samsung új csúcsmobilja:

s6-leak-2 s6-leak-3 s6-leak-4 s6-leak-5 s6-leak-6 s6-leak-7 s6-leak-1 s6-leak-8 s6-leak-9 s6-leak-10 s6-leak-11

Az utolsó képen az 5 colos kijelzőre is fény derül, azaz talán egy leheletnyivel kisebb megjelenítőt kapunk, mint az S5 esetében. Egyébként valószínűleg egy olyan tesztpéldány került lencsevégre, amit a szolgáltatók kapnak meg a hivatalos bemutató előtt.

Bónuszként pedig két másik fotó is kikerült, ezeken az S6 és a hajlított kijelzős S6 Edge látható egymás mellett:

s6-leak-12

s6-leak-13

Komolyabb találgatásokba, elemzésekbe most nem mennék bele, de azért nézzük röviden a lényeget: iPhone-szerű fém keret, talán üveg hátlap, nem lesz microSD bővítési lehetőség, magasabb home gomb, durván kiálló kamera. Ezen kívül rengeteg apró lyuk van az előlapon, ami vagy valami érdekes hangrendszernek a része, vagy csak azt jelzik, hogy egy tesztpéldányról van szó és majd eltűnnek (inkább az utóbbi, mert elég hülyén mutatnak).

A Samsung Galaxy S6 és az S6 Edge is március 1-jén, vasárnap mutatkoznak be. Az esemény 18:30-kor kezdődik, és itt élőben is megnézheted az egészet. Ne maradj le róla!

Allaboutsamsung.de, XDA

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid