Ígéretes új telefon a TOP 3-ban, ezek most a legkeresettebb modellek

0

Megint összeszedte az egyik legnagyobb telefonos weboldal, a GSMArena, hogy mely modellek voltak a legnépszerűbbek náluk, mikre kerestek a legtöbben az elmúlt időszakban. Továbbra is a Samsung két mobilja van az élen, de a Poco új készüléke fel tudott jönni a harmadik helyre.

A Samsung felső-középkategóriás slágermobilja, a Galaxy A54 végzett az első helyen, a második pedig az aktuális zászlóshajó, a Galaxy S23 Ultra lett. Kétségtelenül ezek iránt érdeklődnek mostanában a legtöbben az Android készülékek közül, de a nemrég megjelent POCO F5 is jól szerepelt, így a harmadik helyen tudott végezni. A telefon azért érdekes, mert ez a Redmi Note 12 Turbo nemzetközi kiadása, és a vadonatúj Snapdragon 7+ Gen 2 dolgozik benne.

Íme a teljes, aktuális top 10-es lista:

  1. Samsung Galaxy A54
  2. Samsung Galaxy S23 Ultra
  3. Xiaomi POCO F5
  4. Xiaomi Redmi Note 12 Pro
  5. Xiaomi Redmi Note 12
  6. Google Pixel 7a
  7. Sony Xperia 1V
  8. Xiaomi POCO F5 Pro
  9. Apple iPhone 14 Pro Max
  10. Samsung Galaxy A34

A listára olyan újdonságok is felkerültek, mint a Google új, megfizethető telefonja, Pixel 7a, a friss Sony csúcsmodell, az Xperia 1 V, illetve a POCO F5 még ütősebb, Pro változata, ami Snapdragon 8+ Gen 1 lapkát és vezeték nélküli töltést is kapott.

Összességében tehát ezen készülékek iránt érdeklődtek a legtöbben mostanában a GSMArena oldalán. A valós eladási adatok persze ettől eltérhetnek, de azért valószínűleg a vásárlók körében is nagyjából ezek a modellek a népszerűek mostanában (persze csak azok közül, amiket már meg lehet venni).

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid