Így bírja a gyűrődést a OnePlus 5

1

A frissen bemutatott OnePlus 5-ről már minden kiderült hivatalosan, és bár a készülék elsőrangú ajánlatnak tűnik papíron, azért az sem egy utolsó szempont, hogy miként áll ellen a külső behatásoknak. A népszerű YouTube videós, JerryRigEverything most a kínaiak készülékét tesztelte le, hogy mégis mit bír.

A készülék a gyártó eddigi legvékonyabb mobilja a maga 7.25 mm-es karcsúságával, ennek ellenére az akkumulátor kapacitásából nem kellett sokat lefaragni. A kijelzőt már a legújabb Gorilla Glass 5 oltalmazza a karcolásoktól, míg az elődöt Gorilla Glass 4 védte.

A Mohs-skála szerint mérve nem történt előrelépés a karcolásokkal szembeni ellenállás terén, mindkét üveg karcolódik a skála hatodik fokán, és még látványosabban a hetediken (ez megegyezik a legtöbb csúcsmobil karcállóságával). A kerámiából készült ujjlenyomat-olvasó – ami egyben home gomb is – még jobban bírta a kiképzést, egyáltalán nem karcolódott meg. Az eloxált alumínium hátlap szintén remekül bírja a gyűrődést, kulcsokkal és érmékkel csikargatva sem marad rajta látható, maradandó nyom.

Természetesen az sem egy utolsó szempont hogy a készülék mennyire hajlik. Nyilván kellő erő kifejtése után a telefon deformálódni fog, ennek ellenére a OnePlus 5 remekül teljesített a hajlítás teszten.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid