Így bírja a strapát a Razer Phone 2

0

Zack Nelson az okostelefonok hóhéra, szinte nincs olyan nívósabb mobil, ami ne járta volna meg a poklot a kezei között. Tevékenységét két fontos tény választja el a céltalan barbárságtól: az egyik, hogy amit csinál az sosem öncélú, kísérletei a hosszútávú strapabírást vizsgálják. A másik pedig az, hogy ő össze is tudja rakni a szétgyilkolt mobilokat, hiszen egy hétpróbás elektroműszerészről van szó. A legutóbbi célpontja a Razer mobilok második generációja volt.

Zack a tesztek során karcol, csikar, de ezt is rendszer alapján teszi, a Mohs-skála szerinti egyre keményebb anyagokkal igyekszik kárt tenni egy adott készülék külső borításában. A jelenlegi üveg (Gorilla Glass) burkolatok a 10-es skála 6-7. fokán kezdenek el karcolódni, nincs ez másként a Razer Phone 2 esetében sem. A szokásos próbatételek között ott van még a megjelenítő  tűz általi igénybevétele, ám a készülék ebben is jól szerepel. A képernyő sokáig állja a lángokat, és az elfeketedett pixelek rövid időn belül ismét életre kelnek.

Az igazán fontos teszt a hajlítás próbája, amikor Zack teljes erőből megpróbálja elferdíteni az adott eszköz házát. A Razer Phone 2 ezen is a kihíváson is átmegy. Összességében véve a gamereknek fejlesztett okostelefon nagyon jól szerepel a strapateszten, bár azért ennek a szerkezetnek is megvannak a gyenge pontjai. Túl sok poént nem szeretnénk lelőni a videóból, inkább nézzétek meg, angol nyelvismeret nem hátrányos, de igazából nem is feltétel a felvétel élvezetéhez, hiszen a képek magukért beszélnek.

Forrás: JerryRigEverything

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid