Olyan videó készült a Samsung Galaxy Foldról, amelyen jól látható a kijelző problémája

0

Korábban már láthattunk egy hivatalos bemutató videót a Samsung hajlítható telefonjáról, ám ott végig olyan szögben mutatták a készüléket, hogy ne látszódjon a kijelző közepén a hajtás nyoma. Most viszont kikerült egy másik felvétel, ahol nem trükköztek ezzel.

A Galaxy Fold egy vadonatúj videón látható, melyet természetesen a YouTube-on tettek közzé, mégpedig a SamMobile csapata, ők eredetileg a phoneoftime csatornáról szerezték a felvételt. A rövidke bejátszáson a készülék AT&T szolgáltatónak szánt verziója látható. A videó állítólag Vietnamban készült, ahol egyébként a Samsung gyártási folyamatainak nagyon komoly hányada zajlik.

A videón azt látni, ahogy egy illető bekapcsolja a Galaxy Foldot, majd később ki, és összehajtott módban is használja a csúcskategóriás készüléket. A rendszer eléggé gyors és folyamatos, de a kijelző gyűrődése, ahol a hajlítás zajlik, nos, adhat némi okot aggodalomra. Persze ez nem feltétlenül egy végleges verzió, és ki tudja mióta nyúzzák ezt a prototípust, így semmiképpen sem érdemes végleges következtetést levonni a videóból.

Másfelől ha ez így fog kinézni egy frissen vásárolt példány esetében, az sokat el fog venni a telefon felhasználói élményéből. Nem azért veszünk 2000 dolláros mobilokat, hogy ilyen szépséghibák legyenek rajta, egy hasonló csík igencsak zavaró volna felhasználás közben. Persze azt se felejtsük el, hogy ez egy első generációs hajlítható készülék, amit minden bizonnyal jobb, kiforrottabb modellek követnek majd.

Mutatjuk a Samsung saját videóját is:

Forrás: AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid