Itt a Xiaomi M365 Pro elektromos roller 1,5-szeres hatótávval és erősebb motorral

0

A Xiaomi szinte minden termékkategóriában otthon van, ráadásul még színvonalasak is ezek a kütyük. Az elektromos rollerek egyre népszerűbbek, és nem csupán a városi, de akár a vidéki környezetben is látni ilyen masinákat. A Xiaomi népszerű rollerét most egy új modell, az M365 Pro váltja le, ami sok mindenben jelent előrelépést a korábbi alap változathoz képest

Arra sajnos semmi esélyünk nincs, hogy ilyen rövid terjedelemben minden érdekességet leírjunk erről a remek kis gépezetről, viszont néhány fontosabb jellemzőt igyekszünk ideszorítani ezek közé a szűk keretek közé.

Egy elektromos roller esetében nagyon fontos a maximális sebesség, ami ebben az esetben 25 km/h, és ez valóban nem rossz tempó. Igazából akár két szomszédos település között is lehetne ingázni egy ilyen masinával, és nem csupán a sebessége, hanem a hatótávja miatt is. A gépezet belsejébe egy megnövelt méretű akkumulátor került, ami akár 45 km utazást is lehetővé tesz egyetlen töltéssel. A hatótáv így másfélszeres lett az M365-höz képest, ami nagyon jól hangzik.

A konstrukció akár dombok között is meg tudja állni a helyét. Míg az elődje maximum 14 fokos emelkedőkkel bírt el, a Pro változat már a 20 fokos meredekséggel is képes boldogulni. Nem ezzel fogunk a tokaji hegyek között száguldozni, de azért cseppet sem hátrányos, ha nem kell állandóan leszállni és tolni a a Xiaomi M365 Pro-t.

Fontosabb paraméterek összehasonlítása az alapmodellel

A roller korlátozottan, de ellenáll a nedvességnek, így kicsit nyirkosabb napokon is használható, hála az IP54 minősítésnek megfelelő külső borításnak. A gép egyébként maximum 100 kg súlyt bír el, sajnos ilyen téren nem történt előrelépés az alapmodellhez képest.

A Xiaomi M365 Pro könnyedén összehajtható, így bárhol el tudjuk helyezni, nem foglal sok helyet. Vihetjük a munkahelyre is nyugodtan, mert körülbelül 8-9 óra alatt képesek vagyunk teljesen újratölteni a rollert, így amíg mi lapátoljuk a GDP-t, addig a szerkezet magába szívja a szükséges energiát.

Sok érdekességet lehetne még sorolni, hiszen ott van a hat funkciós kijelző, a különböző üzemmódok, beszélhetnénk a megnövelt teljesítményű motorról, vagy a kerekekről, amelyek remekül nyelik el az út egyenetlenségeiből fakadó remegést. Esetleg arról, hogy van külön alkalmazás a Xiaomi M365 Pro-hoz, amivel rengeteg adatot tudunk szinkronizálni utazásainkkal kapcsolatban.

Helyette azonban hagyunk Nektek is némi felfedezni valót, így ha sikerült felkelteni a figyelmeteket, erre a linkre érdemes kattintani további információkért, és a rendelésért, amennyiben szeretnétek vásárolni egyet. A kütyü most akciósban 549,5 dolláros áron rendelhető, ami azt jelenti, hogy kb. 152 ezer forintból jön ki a vámmentes European Railway Direct Mail szállítással. További részletek:

Forrás: Banggood

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid