Rövid videón a Huawei P30 Pro

0

Hamarosan bemutatják a Huawei legújabb csúcsmobiljait, és ahogyan közeledik a március 26-ai rendezvény, úgy jut ki egyre több infó, kép és más érdekesség az internet végtelen világába. A legutóbbi egy olyan videó, ami egy kínai gyárból származik, ahol a P30 Pro készülékhez készítenek üvegfóliát.

Mint ahogyan a felvételen is látható, a Huawei P30 Pro kijelzőbe szerelt ujjlenyomat-olvasóját gőzerővel tesztelik, illetve azt, hogy mennyire fog működni védőfóliák takarása alatt. Mivel a Huawei egy optikai megoldást választott a biometrikus szenzorhoz, így szinte kizárt, hogy a törésálló üvegekkel gondja legyen az azonosító egységnek, az kiválóan fog működni bármilyen fólia mellett.

Animated GIF - Find & Share on GIPHY

A videón kívül egyébként egy fénykép is kikerült az internetre, ám ezúttal a Huawei P30 főszereplésével, ami könnyedén megkülönböztethető a Pro változattól. Utóbbi ugyanis hajlított képernyőt kapott, míg az alapmodell teljesen lapos megjelenítővel kerül majd a dobozokba.

A telefonok várhatóan valódi nagyágyúk lesznek, ha érdekel Titeket milyen hardveres jellemzőkre számítunk, olvassátok el korábbi cikkeinket a Huawei érkezőfélben lévő mobiljairól.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid