Így néz ki a Samsung Galaxy Watch 4 Classic

0

A Samsung nemrégiben leleplezte okosórákra szánt, a Google Wear OS-re épülő One UI Watch rendszerét, ám azokat a készülékeket, amelyeken már ez a szoftveres ökoszisztéma fog futni, még nem mutatta meg számunkra. Szerencsére akadnak mások, akik ha nem is hivatalosan, de megteszik nekünk ezt a szívességet. A Galaxy Watch 4 széria két okosórát foglal majd magában, az egyiket már láttuk, az Active variánsra gondolunk, és most végre a Classic kiadás is megmutatta magát.

A Samsung Galaxy Watch 4 Classic elsőként renderelt képeken mutatja meg magát, jól kivehető a forgó keret, és a két fizikai gomb a jobb oldalon. A rendereken látható egy dátum, ami jelentheti az augusztus 28-án sorra kerülő leleplezést, netán az órák forgalomba kerülését, de persze az is megtörténhet, hogy egyiket sem.

Mindenesetre a One UI Watch felületet már bemutatták, az órák pedig a következő Unpacked eseményen mutatják meg magukat, ám, hogy erre mikor kerül sor, egyelőre nem lehet pontosan tudni.

A hírek szerint a Galaxy Watch 4 Classic háromféle színben lesz kapható, kérhetjük majd fehér, szürke és fekete árnyalatokban. Az okosóra külső borítása rozsdamentes acélból vagy alumíniumból fog készülni.

A készülék kompatibilis lesz minden 20 mm-es óraszíjjal, a dobozban ráadásul lesz is kettő, két különböző méretben.

A készülék kijelzőjét Gorilla Glass DX vagy DX+ üveg fogja oltalmazni, előbbi a rozsdamentes acél kiszerelésre, utóbbi pedig az alumínium változatra kerül majd.

A Samsung Galaxy Watch 4 Classic külső borítása jól fogja bírni az elemeket, ellenáll majd a víznek és a pornak, mégpedig az 5ATM minősítésnek megfelelően, ráadásul olyan kialakítást kap, ami megfelel a MIL-STD-810 katonai besorolásnak.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid