Így nézhet ki a Redmi K50

0

Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor debütálnak a Redmi K50 modellek – feltételezve, hogy több is lesz belőlük -, ennek ellenére szépen lassan megindultak a pletykák a készülékek kapcsán. Ezeknek sorát most néhány kiszivárgott render erősíti. Az itt látottak alapján vékony kijelző körüli keretre, és egy kör alakú, a kamerákat háromszög formációba foglaló kamerakészletre lehet számítani.

A renderek a MyDrivers jóvoltából váltak közkinccsé, hitelességük egyelőre nyilván megkérdőjelezhető, mindenesetre egy pillantást abszolút megérdemelnek. Habár az előlapot szinte teljes egészében elfoglaló megjelenítő látványa is módfelett megkapó, szinte egyértelmű, hogy a kamerák voltak fókuszban, amikor kigondolták ezt a formatervet, már amennyiben Redmi K50 valóban így néz majd ki.

Három képrögzítő egység egy kör alakú kiépítésben, egy LED villanó társaságában. Első blikkre a kameramodul igencsak masszívnak látszik.

A korábbi híresztelések alapján a Redmi K50 120 Hz-es AMOLED képernyővel, Qualcomm Snapdragon 888 lapkakészlettel, 67 wattos gyorstöltés támogató akkumulátorral, valamint 48 megapixeles elsődleges kamerával debütálhat. Az alapmodell mellett állítólag egy Pro, valamint egy Pro+ kiadás is megjelenik majd, ezek esetében lehet számítani jobb kamerákra és erősebb vasra a burkolat alatt.

Digital Chat Station értesülései szerint a mobilokon futó MIUI rendszer számos jellegzetes és egyedi funkciót kínál majd, ami csak ezeken a készülékeken lesz elérhető. Azt nem részletezte, hogy konkrétan milyen újításokra lehet számítani, de szerinte elsősorban vizuális jellegű változtatásokról lesz majd szó.

Forrás: GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid