Óriási képernyő, óriási aksi – ilyen lesz a Honor X30 Max

0

Amióta a Samsung megteremtette a phabletek kategóriáját a Galaxy Note sorozattal, a hatalmas képernyővel ellátott készülékek már nem különlegességek egyedi produktív igények kielégítésére, hanem az átlagos, mindennapos ajánlatokat képviselik. Persze azért akadnak olyanok, akik azokra is gondolnak, akiknek ennél még több kell. Még nagyobb kijelző, még nagyobb akkumulátor, és az sem hátrányos, ha az egész nem kerül egy ökör árába. Valami ilyesmi lesz a Honor X30 Max is.

Friss értesülések szerint a szóban forgó okostelefon még a november 11-ei kínai ünnepek előtt forgalomba kerül, legalábbis így tudja Digital Chat Station, a mobilos hírek megbízható szállítója. A bennfentes szerint a Honor X30 Max már szinte táblagépekkel versenyre kelő méretű, 7 hüvelykes képernyőt kap, emellett a mobil masszív audiovizuális élménnyel kecsegtet, de hogy ez pontosan mit jelent, arról hősünk sajnos többet nem beszélt.

Nem csak a képernyő lesz óriási. A valószínűleg vágódeszka és pingpongütő gyanánt is kiválóan használható készülék belsejében 6000 mAh kapacitású akkumulátor őrzi majd a működéshez elengedhetetlen energiát, a telep az előzetes értesülések szerint támogatni fogja a 22,5 wattos gyorstöltést is. A mobilt állítólag egy MediaTek Dimensity 1100 lapkakészlet fogja hajtani, ami egyrészt jelenti majd az 5G kapcsolatok támogatását, illetve azt, hogy a telefonban bőven lesz kakaó, még ha nem is fog vetekedni egy Snapdragon 888-cal szerelt modellel.

A Honor X30 Max hátoldalán 64 megapixeles elsődleges érzékelő teljesít majd szolgálatot, amelyet egy 2 megapixeles makró, valamint egy szintén 2 megapixeles mélységérzékelő segít majd a pillanat megragadásában. Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor és mennyiért lesz kapható a készülék, de ha a Honor valóban globális dominanciára tör az okostelefonos piacon, akkor nagy szüksége lesz az ilyen vagy ehhez hasonló mobilokra, amelyek egy jó árazás mellett a közönség kedvenceivé válhatnak.

Forrás: GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid