Így tölthető vezeték nélkül a Samsung Galaxy Note 4

0

Bár a Samsung Galaxy Note 4 nem támogatja a Qi-t, azaz a vezeték nélküli töltést, ez nem jelenti azt, hogy a csúcskészülék tulajdonosainak le kell mondania erről a funkcióról. Csupán az alábbi speciális tokra lesz szükségük, amelyet a dél-koreai vállalat külön ehhez az okosmobilhoz gyárt.

standard-qi-wireless-galaxy-note-4

A Samsung phabletjéhez kétféle Qi töltést támogató tok is kapható lesz, az egyik egy standard megoldás, a másik egy S-View Flip Cover elnevezésű flip tok. Az üzembehelyezésük nagyon egyszerű, csupán el kell távolítanunk a hátlapot, és le kell cserélni valamelyik Qi variánsra. A tokok persze vastagítanak egy kicsit a készüléken, illetve annak tömege is gyarapodni fog, de a változások nem teszik kényelmetlenné a mobil használatát, sem a kézben tartását. A két tok várhatóan 29. 95, illetve 59.95 dollárba fog kerülni.

Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid