Így változott a Sony Xperia mobilok dizájnja a kezdetektől napjainkig

0

A Sony bemutatta milyen formatervet gondol 2018-as okostelefonjai számára, és az idei MWC kiállításon leleplezett újdonságaik már az “Ambient Flow” dizájnnal érkeztek. A külcsín ebben az esetben egy kicsit visszatekintés a múltba, és ha netalán valaki elfelejtette volna, hogyan is néztek ki korábban a japán gyártó készülékei, egy remek videóval segítünk feleleveníteni az elmúlt évek készülékeinek külalakját.

Egy frissen közzétett felvétel, amely alig két perces, 2012-től egészen napjainkig mutatja be az Xperia telefonok formatervének lényegesebb változásait. A sort az “Iconic Identity”-vel indítjuk, ami az Xperia S-t és társait jellemezte, majd jön az “OmniBalance”, ami az elkövetkezendő három éven keresztül folyamatosan uralta a japán gyártó mobiljainak külsejét. Az első a sorban az Xperia Z volt.

A korábbi gömbölyded formákat erőteljes szögletes alakzatok váltották fel. Egyébként ebben az időben váltak a Sony készülékei vízállóvá, és kaptak sztereó hangszórókat. Aztán később jött a rövid életű “Unified Design”, mely az Xperia X telefonoknak volt sajátja. A rövid időutazás természetesen a legfrissebb készülékek Ambient Flow dizájnjának bemutatásával zárul.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid