Ilyen lehet a Huawei Mate 30 Lite

0

Egyesek szerint még a Mate 30 modellek érkezése is kérdéses, főleg a nemzetközi piacokon, de azért jobb esetben addigra rendeződik a helyzet az USA és Kína között, és akkor probléma nélkül debütálhat a következő Huawei széria. A fejlesztés mindenesetre már javában zajlik, és most a legolcsóbb kiadásról derült ki ez-az.

A legfrissebb hírek szerint a Huawei Mate 30 Lite két igen feltűnő újítással érkezik, és ezek közül az egyik a “lyukas” kijelző lesz, vagyis a szelfikamera nem egy notchban helyezkedik majd, el, hanem közvetlenül a megjelenítőbe kerül. Ez egyáltalán nem meglepő egyébként, több ilyen mobilja is van már a Huaweinek.

A másik érdekesség a négy darab hátlapi kamera lehet. A fő szenzor állítólag 24 MP-es lesz, a másik három pedig 8, 2 és 2 MP-es, vagyis nem feltétlenül lesz annyira sok értelme a rengeteg érzékelőnek, de mondjuk ez más gyártóknál is gyakran így van.

A kijelző egyébként 6,4 colos lehet, Full HD+ felbontással, IPS LCD technológiával, és egy szintén 24 MP-es szelfikamerát rejt majd. A hardver természetesen a vadonatúj, 7 nm-es Kirin 810 lesz, ami még a Snapdragon 730-at is legyorsulja, és a 128 GB-os tárhely mellé 6 vagy 8 GB RAM kerülhet változattól függően.

Az akkumulátorról úgy tudjuk, hogy 4000 mAh-s lesz, és kap egy 20W-os gyorstöltési megoldást. Végül fontos megjegyezni, hogy mindez egyelőre csak pletyka, a hivatalos bemutató valószínűleg még odébb van.

Via GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid