Ilyen lehet a Samsung Galaxy A90 forgatható és csúsztatható duál kamerarendszere

0

Az április 10-re ígért Samsung rendezvény egyik legérdekesebb mobilja lehet a régóta várt Galaxy A90, ami egy fölöttébb különleges módon oldaná meg a képernyő körüli keretekkel vívott harc legnagyobb kihívását, az előlapi kamera pozicionálását. A telefonon nem lesz frontoldali képrögzítő egység, helyette egy slider mechanizmusba épített, forgatható duál kamerakészlet felelne a szelfik és a normál fotók készítéséért egyaránt. Most egy új koncepcióvideó segítségével mozgás közben is láthatjuk ennek a nem mindennapi konstrukciónak a működését.

A videót egy már jól ismert illető készítette, Waqar Khan munkásságával már nálunk is többször találkozhattatok. A YouTube videós az itt látható felvételeket az elmúlt hetek értesülései alapján készítette.

A későn kelők kedvéért azért megemlítenénk, hogy az elképzelés nem teljesen új, sokat merít az Oppo N3 forgatható kamerájának ötletéből, igaz ennek a készüléknek nem volt slider mechanizmusa.

Oppo N3

Egyelőre nem tiszta pontosan, mikor mutatják be az okostelefont, de ahogyan a bevezetőben is említettük, az április 10-ére kiírt Samsung bemutató az egyik lehetséges alkalom.

Aznap több Galaxy A szériás készüléket fognak leleplezni a koreai gyártó munkatársai, lehetséges, hogy ez a nem mindennapi mobil is köztük lesz. Vélhetően az árazást és a forgalmazásban részt vevő régiókat is akkor leplezi le a gyártó.

Forrás: GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid