Ilyen lehet a Samsung Galaxy S7 dizájnja

0

Korábbi híresztelések szerint a Samsung új zászlóshajója nem fog forradalmi újításokat hozni, legalábbis ami a dizájnt illeti. Most több kiszivárogtató együttes közbenjárásának hála vethetünk egy pillantást a csúcskészülék lehetséges külalakjára. 

A Samsung Galaxy S7 renderelt képeit az ITSkins nevű tokgyártónak köszönhetően csodálhatjuk meg. A mobi valóban sokban hasonlít a jelenlegi Samsung zászlóshajóhoz, azonban akad egy jól észrevehető különbség is. A home gomb szemlátomást négyszögletes lesz, és teljesen el fog térni a korábban megszokott lekerekített formáktól.

Alleged-Samsung-Galaxy-S7-renders

Állítólag a Samsung Galaxy S7 143.37 x 70.8 x 6.94 mm-es dimenziókkal fog rendelkezni, ami szinte megegyezik az S6 térbeli jellemzőivel. A kicsit kiálló kamerakiépítés jól láthatóan megmarad, a led villanó is, és a pulzusmérő sem tűnik el. Ha ezek az adatok helytállóak, akkor az S7-nek újfent 5.1 hüvelykes kijelzője lehet.

Alleged-Samsung-Galaxy-S7-renders (1)

Alleged-Samsung-Galaxy-S7-renders (2)

Ami még érdekes lehet, hogy feltűnt egy másik mobil is, mégpedig a Galaxy S7 Plus, 163.32 x 82.01 x 7.82 mm-es térbeli jellemzőkkel. Ez nagyobb méretet takar mint az 5.7 hüvelykes Galaxy S6 edge+-é, ami 154.4 x 75.8 x 6.9 mm-es. A Galaxy S7 Plus méretei leginkább a hat hüvelykes kijelzőt felvonultató Galaxy Mega 2-re hajaznak (163.6 x 84.9 x 8.6 mm), így okkal feltételezhetjük, hogy az újdonság megjelenítője is ebben a méretben lesz legyártva. Fontos hozzátenni, hogy egyelőre semmi nincs, ami érdemben megerősítené ezeket az értesüléseket, szóval érdemes kivárni a végét, pláne azoknak, akik már most a szögletes home gomb miatt morognak. A készülékeket a dél-koreaiak jövő év februárjában, várhatóan az MWC expóján mutathatják be.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid