Karácsonyi akciók a Geekbuying webáruházban

0

Közeleg a karácsony, és az alkalomból egyre több webáruház tart kisebb-nagyobb leárazásokat hazánkban és külföldön is. Most az egyik legnagyobb kínai shop ajánlatát mutatjuk meg.

A Geekbuyingon ma indult egy 10 napos akció, aminek az alkalmából száznál is több termék ára csökkent. Találunk egyébként rövidebb ideig tartó leárazásokat is, amelyeknek négy fordulója lesz, mindig más-más termékekkel, az első 8-ától 11-éig tart.

geekbuying-xmas-1

Sajnos van olyan termék, ami máris elfogyott, az MK808B mini PC például kifejezetten jó ajánlatnak tűnt, de azért maradt még bőven látnivaló.

Rengeteg olyan termék is van, amelyik végig akciós lesz a 10 nap alatt, ezeknél egyébként láthatjuk az aktuális készletet is, és bizony néhányból már csak alig pár darab maradt. Fogytán van például a méltán híres Jide Remix tablet, amiről mi is beszámoltunk korábban.

geekbuying-xmas-2

Rengeteg okostelefon, táblagép, mini PC és egyéb kütyü ára csökkent, érdemes végigböngészni az ajánlatot, amit az alábbi linken találsz:

Fontos megjegyezni, hogy a Kínából rendelt termékekre általában rá kell számolni a hazai ÁFÁ-t, de akad néhány EU raktáras opció is.

Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid