Ilyen lehet a Xiaomi Mi 6 Plus

0

Ha rendszeres olvasónk vagy, tudod, hogy egy csomó pletyka kelt már szárnyra a Xiaomi Mi 6 kapcsán. Az egyik legvalószínűbb feltevés szerint a készüléknek lesz egy nagyobb változata, ami a Mi 6 Plus nevet viselheti. A sok kósza hír után most egy teljes specifikációlapot szellőztetett meg valaki. 

Az egyik legérdekesebb eleme ennek a listának a hátlapi duál kamera apparátus a Plus modell esetében, de azért akad itt más figyelemreméltó tulajdonság is. Szó esik egy 5.7 colos megjelenítőről, ami Full HD felbontással dolgozik, ez talán nem a legélesebb manapság, de azért továbbra is tökéletes a mindennapok során. A forrás arra is kitér, hogy a készüléknek 6 GB RAM lesz a belsejében – ellentétben a korábbi pletykákkal, amelyekben esik szó 4, de még 8 GB rendszermemóriával szerelt változatról is. Ami a belső tárhelyet illeti, lehet választani 64, illetve 128 GB-os kiszerelést, mégpedig UFS 2.0-s tárolóval.

Úgy látszik az összes Mi 6 változat belsejében a Qualcomm Snapdragon 835 lapkakészlet fog ketyegni. Ami a már említett duál kamerát illeti, két darab 12 megapixeles Sony IMX362 egységből fog állni, az előlapon pedig egy 8 megapixeles egység virít. A telefon duál SIM támogatással bír, és egy házilag nem cserélhető, 4500 milliamperórás telep látja el energiával.

Az alap Mi 6 modellről is akad néhány új értesülés, melyek szerint 5.15 hüvelykes kijelzőjén full HD felbontásban pompáznak a tartalmak, és szintén Snapdragon 835 lesz a burkolata alatt. Csak egyetlen hátlapi kamera lesz 19 megapixeles Sony IMX400 szenzorral a belsejében, és 3200 milliamperórás akkumulátorról tudnak a híresztelők.

A Xiaomi Mi 6 modellek várhatóan április 11-én vagy 16-án debütálnak hivatalosan.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid