Ilyen lesz a Xiaomi Redmi Note 2

0

A kínai távközlési hivatal, a TENAA oldalán feltűnt a Xiaomi Redmi Note széria legújabb tagja, a Redmi Note 2. Szó sincs teljesen új készülékről, inkább csak némi frissítésről, sőt, bizonyos szempontokból akár visszalépésről is beszélhetünk. 

Az okostelefonok legfontosabb része a megjelenítő, jelen esetben egy 5.5 hüvelykes HD felbontású kijelzőt találunk az előlapon. Hogy ennek a panelnak a képpontjait milyen chipset fogja mozgatni, azt nem tudni, valamilyen négymagos megoldásról van szó, amelynek magjai 1.2 GHz-en ketyegnek. Ezek alapján leginkább a 64 bites Qualcomm Snapdragon 410-es lehet az esélyes.

Redmi Note 2

Az új modell csupán 1 GB RAM-ot kapott – a korábbi változatot lehetett 2 GB-tal is kérni -, a belső tárhely 8 GB-os, de szerencsére ez tovább bővíthető akár egy 32 GB-os micro SD kártyával is. A hátlapon egy 13 megapixeles kameramodul feszít, előlapi társa pedig 5 megapixeles selfie-ket fog lőni a mobil jövendőbeli tulajdonosáról.

Redmi Note 2 B

A készülék térbeli jellemzői sem változtak szinte semmit (154 x 78.7 x 9.5 mm), a súlya viszont kicsit csökkent, egészen pontosan 199 grammról 188 grammra. A mobilon Android 4.4.4 KitKat fog futni, és rengeteg színváltozatban lesz kapható, többek között pirosban, narancssárgában, sárgában, zöldben, kékben és lilában, de természetesen az alap fekete és fehér variáns is megmarad. Hogy mely piacokon lesz elérhető a készülék, az egyelőre még kérdéses, de a várható ár 128 dollár körül alakul majd.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid