Ilyen lesz a Vivo új mobilja, amit a Samsung Galaxy Z Flip 4 ellen készítenek

0

A Vivo már nem számít kezdőnek a hajlítható mobilok világában, de flip kialakítású készülékük még nincs. Azért írjuk, hogy egyelőre, mert állítólag készül egy ilyen okostelefon a kínai gyártó műhelyében, ami az X Flip névre hallgathat. Digital Chat Station, a megbízható értesüléseket szállító ázsiai szivárogtató most lebuktatta a mobil fontosabb jellemzőit.

A Vivo X Flip belsejében állítólag Snapdragon 8+ Gen 2 lapkakészlet teljesít majd szolgálatot, amely mellé 12 GB RAM, valamint 128 GB háttértár kerülhet. Ahogyan az illusztrációkon is látható, az okostelefon viszonylag méretes külső megjelenítőt, valamint duál kamerás képrögzítő rendszert kaphat.

Az egyik egy 50 megapixeles, Sony IMX866 szenzorral szerelt elsődleges, a másik pedig egy 12 megapixeles, Sony IMX663 érzékelővel rendelkező, ultraszéles látószögű modul lesz. Lesz belül is egy kamera, de ennek felbontása egyelőre ismeretlen. A hátsó képrögzítők kalibrálásában a Zeiss csapata is közreműködik majd.

A vázlat a készülék kialakítását ismerteti

Korábbi jelentések alapján a belül található hajlítható képernyő Full HD+ felbontású lesz, ezt most Digital Chat Station azzal toldotta meg, hogy a képátló 6,8 hüvelykes, a képfrissítési ráta pedig 120 Hz. Az illusztráció alapján a képarány vékonyabb lesz, mint a Moto Razr 2022 esetében, de talán nem annyira, mint a Samsung Galaxy Z Flip 4-nél. Valami olyasmire lehet számítani, mint az Oppo Find N2 Flip 6,8 colos, 21:9 képarányú panelje, amin egyébként 2520 x 1080 pixel sorakozik.

A Vivo X Flip burkolata alá állítólag 4400 mAh kapacitású akkumulátor kerül, amely kompatibilis a 44 wattos töltőkkel. A szivárogtató ezeken kívül még megemlít egy oldalsó keretre szerelt ujjlenyomat-olvasót is, amely valószínűleg a bekapcsológomb része lesz. Az okostelefon leleplezésére állítólag a következő hónapban kerülhet sor, különböző kedvcsináló tartalmak pedig már a jövő héten is érkezhetnek.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid