Íme a Huawei P40, ez lehet az első valódi kép a mobilról!

0

Eddig leginkább csak homályos rendereket és kétes eredetű koncepciókat láthattunk a Huawei P40 mobilokról, most viszont megérkezett az első valódinak tűnő sajtókép.

Ezúttal tehát az alap Huawei P40-ről van szó, nem a Pro változatról. Az alábbi kép a 91Mobiles oldalán tűnt fel, és mivel ők már több telefont sikeresen kiszivárogtattak korábban, így most sincs okunk kételkedni a hitelességükben. Jól látható, hogy a készülék lapos kijelzővel érkezik, amelyben egy dupla kivágás rejti a két szelfikamerát. A képátló 6,1-6,2 col körüli lehet.

A hátlapon tripla Leica kamerára lehetünk figyelmesek, amelyek egy dupla LED villanóval osztoznak a hátlapból kitüremkedő kameraszigeten. Periszkópos lencsének nincs nyoma, így ha lesz is optikai zoom, a valószínűleg “csak” 2-3-szoros veszteségmentes nagyítást tud majd.

A bekapcsoló és a hangerő gombokat jobb oldalt találjuk, alul pedig az USB-C port, egy hangszóró és egy mikrofon kapott helyet.

A Huawei P40-ben a Kirin 990 vagy a Kirin 990 5G dolgozik majd, akárcsak a Pro változatban, utóbbi viszont hajlított kijelzővel és ütősebb kamerákkal jöhet. A készülékek bemutatója március közepén várható, és egyelőre úgy néz ki, hogy Android 10 (EMUI 10) rendszerrel érkeznek, viszont Google-szolgáltatások nélkül.

Forrás: 91Mobiles

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid