Rövid videón a Samsung Galaxy S20+

0

Az elmúlt napokban számos Samsung Galaxy S20+ témájú szivárogtatás került napvilágra, láthattuk a készüléket fotókon, és egy csomó minden kiderült róla. Ha készen álltok az újabb adag infóra, akkor érdemes ezt az írást elolvasni, mivel nem csupán hardveres jellemzőket, hanem egy hands-on videót is tartalmaz a készülékkel a főszerepben. 

A forrás ezúttal is az XDA Developers csapatát erősítő Max Winebach, neki köszönhetjük a korábbi fotókat is, amelyeken a Samsung Galaxy S20+ látható. Egy rövid videót tett most közzé az említett úriember, aki újabb részleteket fedett fel a dél-koreai gyártó hamarosan érkező csúcskategóriás okostelefonjáról. A videón jól látni, hogy új helyre kerültek a telefont vezérlő gombok, a hangerőt szabályzó billentyűk most a mobil jobb oldalán vannak, mégpedig a bekapcsológomb felett. Nem látni dedikált Bixby gombot, lehet, hogy ezután a power gomb hosszú nyomásával lehet majd előhívni a Samsung asszisztensét.

A kijelző egy kicsit magasabb kialakítást kapott, ami 20:9 képarányt jelent, a felbontás pedig ha minden igaz, 3200×1440 képpont lesz. Egy vadonatúj fotón a mobil a Samsung Galaxy S10+ mellett pózol, így össze lehet hasonlítani a két készüléket, és látni lehet, hogy mennyivel lesz nagyobb a Samsung Galaxy S20+.

A fotón látható S20+ a hírek szerint 6,7 colos, a Galaxy S20 Ultra pedig még nála is méretesebb kijelzővel jön (~6,9 col).

A kijelzővel kapcsolatos beállításokról is készült egy fotó, ebben a menüben lehet állítani a képfrissítést, ami maximálisan 120 Hz lehet, viszont a legújabb értesülések szerint ez az opció csupán Full HD+ felbontás mellett lesz elérhető.

A Samsung Galaxy S10 és Note 10 készülékek mindegyike megjelenítő alá szerelt ujjlenyomat-olvasót kapott, ám ezek a konstrukciók még nem voltak hibáktól mentesek.

Ennek ellenére ismét ehhez a technológiához fog nyúlni a Samsung, de azt egyelőre nem tudni, hogy újfent a Qualcomm fejlesztését használják-e majd.

Végül, de nem utolsósorban napvilágra került néhány hardveres jellemző a Samsung Galaxy S20+-szal kapcsolatban. Ha minden igaz, a készülék belsejébe 12 GB RAM, valamint 128 GB belső tárhely kerül, és az is kiderült, hogy az akkumulátor kapacitása 4500 mAh lesz.

Sokakat fog szomorúan érinteni, hogy ezúttal már nem lesz egyik Samsung Galaxy S szériás telefonon sem fülhallgató kimenet. Vigasztalásképpen megemlítjük, hogy a Bluetooth technológiát használó fej- és fülhallgatók hatalmasat fejlődtek az elmúlt évek során, így már szinte alig, vagy egyáltalán nem maradnak el az analóg alternatíváktól. A Samsung Galaxy S20 triót február 11-én mutatják be San Franciscóban, a legújabb pletykák szerint a Samsung Galaxy Z Flip hajlítható okostelefon társaságában.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid