Januári kütyü akciók a Tomtop oldalán

0

Bár még csak nemrég kezdődött az új év, a TomTop webáruházában máris készen állnak a legújabb akciókkal. A mostani kedvezményes válogatásban találni fogtok profi drónt, elektromos biciklit, okostelefont, háromdimenziós nyomtatót és vezeték nélküli fülhallgatót is. A termékek egy része európai raktárból érkezik, ami egyet jelent a gyors szállítással és az extra költségektől mentes rendeléssel.

DJI Mavic Pro drón (Fly More Combo)

Ez a készülék már egy valódi profi megoldás, amelyet össze lehet hajtani egy kólásüveg méretére, így könnyedén elpakolható, tárolható. Profi jellegét azonban nem ez, hanem a 4K felbontású videók rögzítésének képessége, a 64 km/h maximális sebesség, a beépített navigációs rendszer és a 27 perces repülési idő adja. A készülék akár 7 km távolságból is képes biztosítani a folyamatos jelátvitelt, így valóban lélegzetelállító felvételeket készíthetünk a segítségével. Számos üzemmód, irányítási lehetőség áll rendelkezésünkre, hogy a világot valóban egy madár szemével láthassuk. Ez már egy felsőkategóriás eszköz, az árát is ehhez mérték, ám a képességeihez viszonyítva egyáltalán nem horrorisztikus a 999,99 dolláros vételár. Amennyiben sikerült felkelteni az érdeklődéséteket, részletes műszaki ismertetést, valamint a megrendelési lehetőségeket ezen a linken találjátok!

Onebot S6 elektromos kerékpár

Nem különösebben mondhatnánk, hogy a jelenlegi időjárás kedvez a biciklizésnek, de ha netalán most szeretnénk beszerezni egy villanyhajtású kerékpárt, akkor érdemes elolvasni ezt a pár sort. Egyszer majdcsak jobb idő lesz, illetve kisebb távokra városon belül most is tökéletesen alkalmas egy ilyen jármű. A készülék belsejében 250 W-os elektromotor dolgozik, amely képes biztosítani a 25 km/h sebességet, míg a maximális hatótáv akár 50 km is lehet. Teljesen elektromos meghajtás esetén ugyanez a távolság 15 km. A kerékpár belsejében lévő akkumulátor töltéséhez nagyjából 3-5 óra szükséges, ami azt jelenti, hogy amíg mi a munkában vagy az iskolában töltjük a hasznos időt, addig a készülék is üzemkész lesz. A kerékpárral esős időben is nyugodtan útnak indulhatunk, mert annak külső burkolata IPX4 minősítésnek megfelelően ellenáll a fröccsenő cseppeknek. A Onebot S6 a testesebb felhasználók számára is kiváló választás, mert képes gond nélkül tűrni az akár 120 kg-os tömeget is. A bicikli most 559,99 dollárért lehet a miénk, a készülék európai raktárból érkezik, melynek előnyeit már a bevezetőben is ecseteltük. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Asus Zenfone Max Plus M1 globális kiadás

A TomTop csapata egy okostelefonnal is kedveskedik nekünk, ami most szinte filléres áron szerezhető be, ám ennek ellenére egészen jó hardveres felszereltséggel rendelkezik. Először is kapunk egy méretes megjelenítőt 5,7 colos képátlóval, Full HD+ felbontással, korrekt nyolcmagos processzort, 16 valamint 8 megapixeles hátlapi kamerákat, ujjlenyomat-olvasót és arcfelismerést, 4130 mAh kapacitású akkumulátort gyorstöltés támogatással, valamint 4 GB RAM-ot és 64 GB belső tárhelyet. Az operációs rendszer tagadhatatlanul nem a legújabb, Android 7.0 mellett lesznek bizonyos korlátaink, viszont a készülék még így is ideális másodlagos telefonnak, gyereknek, vagy pótlásnak ha netán okostelefon nélkül maradtunk, és szükségünk lenne egyre. Az Asus Zenfone Max Plus M1 most mindössze 89,99 dolláros rendelhető a TomTop webáruházából, ezért az összegért cserébe egy globális piacokra szánt kiszerelést kapunk, ami tökéletesen működni fog a nálunk használt összes telekommunikációs frekvenciával. Részletes ismertetés és megrendelés ezen a linken!

Anet ET4 3D-s nyomtató

Szinte az összes elképzelésünk műanyagba önthető ezzel a készülékkel, ami 220 X 220 X 250 mm-es idomokat képes gyártani. A nyomtató vezérlése történhet számítógépről, de van egy saját érintőképernyője is, sőt PC hiányában egy micro SD kártya is elegendő a nyomtatási tervekkel ahhoz, hogy elkészüljön az általunk megálmodott végtermék. Az eszköz támogatja a legtöbb elterjedt töltőanyagot, nyomtatási sebessége 20-150 mm/s, így számíthatunk arra, hogy hamar elvégzi a rábízott munkát. A készülék váza strapabíró fémből készült, tehát okkal lehet reménykedni abban, hogy a nyomtató beszerzése hosszútávú befektetés. A társasjáték hiányzó elemeinek pótlására, egy apróbb műanyag alkatrész legyártására, illetve szinte bármilyen kreatív feladat megoldására kiváló eszköz lehet az Anet háromdimenziós nyomtatója. A készülék európai raktárból is rendelhető, most csupán 162,99 dolláros áron. További részletek és megrendelés ezen a linken!

MJX B4W drón

Cikkünk legelején egy profi drónt mutattunk be röviden, de akad a tarsolyunkban olyan készülék is, ami a csekélyebb igényű/anyagi kerettel rendelkező felhasználók számára biztosíthatja azt a bizonyos “drónos” élményt. Az olcsóbb ár ellenére ez a szerkezet is rendelkezik saját navigációs rendszerrel, a jelátvitel távolsága 300-800 méter, a beépített kamera látószöge 110°, az elérhető maximális sebesség 40 km/h, a gépezet 1600 m-es távolságon belül irányítható, a leghosszabb repülési idő pedig 20 perc. A beépített kamera segítségével 2K felbontású videó készíthetőek, rendelkezésünkre áll számos repülési üzemmód, az irányítás pedig történhet WiFi kapcsolaton keresztül is, mindössze egy okostelefonos alkalmazásra van szükség. Amennyiben sikerült felkelteni az érdeklődéséteket, eláruljuk, hogy a készülék most csupán 139,99 dolláros áron rendelhető, és európai raktárból szállítja ki a webshop. Részletes ismertetés és megrendelés ezen a linken!

Xiaomi QCY T5 vezeték nélküli fülhallgató

Végül, de nem utolsósorban kedvezményes áron kapható ez a vezeték nélküli fülhallgató, amelynek burkolata alatt Bluetooth 5.0 modem található. Az alkalmazott technológiának köszönhetően sokkal stabilabb vételre, megnövelt hatótávra, illetve energiatakarékosabb működésre lehet számítani. Az apróságokba épített akkumulátornak köszönhetően nagyjából 4-5 órás működést kapunk, amelyet képes megtöbbszörözni a töltésre is alkalmas tárolódoboz. Edzés közben vagy esős időben is használható a készülék, mivel az megfelel az IPX5 vízálló minősítésnek. A fülhallgató nem csupán zenehallgatáshoz, de hívások lebonyolításához is tökéletes választás, amihez jó szolgálatot fognak tenni a beépített zajszűréssel ellátott mikrofonok. A füles most 25,29 dollárért lehet a Tiétek. További részletek és megrendelés ezen a linken!

 

Megjegyzések: a rendeléshez magyar útmutatót itt találsz, a vámolásról és a vámmentes rendelési módokról pedig itt olvashatsz bővebben. Fizetni PayPallel érdemes külföldi oldalakon.

Forrás: TomTop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid