Mégsem Galaxy Bloom lesz a Samsung hajlítható mobiljának neve

0

Már láttuk a Samsung kagylótelefonokat idéző hajlítható okostelefonját, ami esélyes, hogy február 11-én a Galaxy S20 mobilokkal együtt bemutatásra kerül. Korában már azt is megtudtuk, ez a készülék nem lesz része a a Galaxy Fold családnak, egy teljesen új brandről van szó, és napvilágra jutott a Galaxy Bloom elnevezés. Most viszont az derült ki, hogy ez nem a végleges név, és teljesen máshogy kerül majd a boltokba a szóban forgó telefon. 

Vannak igazán megbízható szivárogtatók a tech világban, ilyennek mondható Ice Universe is, aki már számtalan alkalommal bizonyította, hogy vannak bennfentes ismerősei a különböző gyártók munkatársai között. Állítása szerint a Samsung hajlítható kijelzővel rendelkező, ám formatervében a régivágású kagylómobilokat idéző telefonja nem Samsung Galaxy Bloom néven debütál, hanem Galaxy Z Flip-ként válhat ismertté. A Galaxy Bloom létező név, de azt csak a fejlesztés ideje alatt viseli, viselte a készülék. 

Az új névvel együtt egy banner is kikerült a netre, a lenti videón lévő renderek pedig kiváló betekintést engednek a készülék lehetséges formatervébe, hála és köszönet a LetsGoDigital csapatának!

Azt nem lehet megkerülni, hogy Ice Universe jóslatai szinte kivétel nélkül be szoktak jönni, szóval valószínűleg Samsung Galaxy Z Flip lesz a készülék végleges neve. A hardveres jellemzőkről egyelőre nem tudni sokat, az állítólagos fotókon kívül vannak még pletykák egy 15W-os gyorstöltési metódusról, valamint arról, hogy a telefon belsejében a tavalyi Qualcomm Snapdragon 855 lapkakészlettel találkozhatunk majd. 

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid